Diversen

Rolstoelauto kopen of huren: dit zijn je opties

Geschreven door Willem

Wanneer je een rolstoelauto wilt kopen of huren heb je heel wat mogelijkheden. Bij Freedom Auto Aanpassingen kun je kiezen uit tal van mooi modellen, merken en heel veel mogelijkheden. Wat dacht je van een aangepaste bus met extra veel zitruimte of een bus met een extra lage bodem? Dankzij de vele mogelijkheden kun je altijd een rolstoelauto kopen of huren die jij in gedachten hebt. Een rolstoelauto biedt heel veel mogelijkheden: zo kun je als rolstoelgebruiker gemakkelijk naar allerlei bestemmingen worden gebracht. Ook wanneer je zelf nog kunt rijden is het mogelijk om een aangepaste auto aan te schaffen bij Freedom Auto Aanpassingen.

Freedom Auto: voor al je specifieke wensen

Bodemverlagingen, liften, groepsrolstoelvervoer: het zijn allemaal oplossingen die Freedom Auto Aanpassingen biedt. Je kunt dus vooral je vragen en wensen bij het gespecialiseerde team terecht. Het team vindt, samen met jou, de perfecte aangepaste auto die aan al je wensen voldoet. Zo kun je altijd gebruik maken van een goede rolstoelauto zonder dat je belemmerd wordt in je mogelijkheden. Afspraken buitenshuis, dagjes uit: het kan allemaal met een goede rolstoelauto.

Je kunt daarnaast ook kiezen uit tal van mooie merken en modellen. Een rolstoelauto van Nissan, Peugeot of een aangepaste rolstoelbus van Citroen? Wat je wensen ook zijn op het gebied van aangepaste auto’s: het kan allemaal worden omgezet in een mooie, ruime, comfortabele en vooral veilige rolstoelauto waarmee je overal naartoe kunt worden gereden. Zelf rijden? Ontdek dan ook al je opties bij Freedom Auto Aanpassingen.

Comfortabel, ruim en veilig

Een ander voordeel is dat de bodem van de auto een stuk verlaagd is. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel op gelijke hoogte van de andere stoelen staat: als rolstoelgebruiker kun je dus goed naar buiten kijken en zit je op gelijke hoogte van de andere passagiers. Zo is de rit niet alleen een stuk leuker, maar ook comfortabel en veilig. Je kunt een rolstoelauto daarnaast ook volledig aan jouw wensen aanpassen. Wil je een goede lift, een extra bodemverlaging of heb je een andere wens? Bij Freedom Auto Aanpassingen vraag je vrijblijvend het advies van een adviseur. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Over de auteur

Willem