Zakelijk

Dit kan een AFAS Expert voor jouw bedrijf betekenen

Maakt jouw bedrijf gebruik van de AFAS software? Dan is er een ideale manier om hier het optimale uit te halen. Een AFAS Expert biedt de dienstverlening die jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat de software niet alleen makkelijker in gebruik wordt, maar ook voor jou gaat werken. Ieder bedrijf is uniek en ieder bedrijf verdient dan ook een eigen aanpak. Met een AFAS Expert krijg je de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt.

Implementatie en optimalisatie van de software

De naam zegt het al: een AFAS Expert is een expert op het gebied van de AFAS software. Dit betekent dat je hier in de eerste plaats terecht kunt voor informatie en advies over het gebruik van de software binnen jouw bedrijf. Verder helpt een expert je er graag bij om ervoor te zorgen dat de software het optimale resultaat behaalt voor jouw bedrijf.

Verder is een AFAS Expert ook dé persoon aan wie je de implementatie en optimalisatie van de software kunt overlaten. Dankzij optimale en actuele kennis van de bedrijfssoftware is een expert de ideale hulp. Het resultaat? Een goed werkende en geoptimaliseerde software waar jouw bedrijf optimaal van kunt profiteren. Wat kun je van een AFAS Expert verwachten?

  1. De juiste ondersteuning
  2. Leren om efficiënt en effectief gebruik te maken van de software
  3. Complete dienstverlening van A tot Z

1: De juiste ondersteuning

Een AFAS Expert heeft alle kennis omtrent de bedrijfssoftware van AFAS. Hiermee kan de expert je volledig tot dienst zijn en profiteer je dus van de juiste ondersteuning. Ieder bedrijf is anders en een expert weet als geen ander hoe een bedrijfssoftware op de juiste manier kan worden geoptimaliseerd.

2: Leren om efficiënt en effectief gebruik te maken van de software

Natuurlijk is het fijn dat je een expert kunt inhuren voor het optimale gebruik van de software. Maar het is ook wel zo prettig wanneer het hele bedrijf leert hoe hiermee om te gaan. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van het proces. Een AFAS Expert zorgt er dan ook voor dat de software is aangepast op jouw onderneming en bedrijfsprocessen.

3: Complete dienstverlening van A-Z

Een expert weet wat er nodig is, welke programma’s geïntegreerd moeten worden en hoe de medewerkers goed met de software om leren gaan. Je kunt dan ook profiteren van een complete dienstverlening waarbij overal rekening mee wordt gehouden.

Over de auteur

Avatar

bedrijvenweblog