Tuin en planten

Gelasta pvc vloeren

Een vloer is bepalend voor de sfeer in huis. Het is een goed idee om te kiezen voor een duurzame en betrouwbare versie. Vandaag de dag zijn er zoveel soorten waar je uit kunt kiezen en dat zorgt ervoor dat het een uitdaging kan zijn. Het merk Gelasta biedt gelukkig talloze mogelijkheden, zodat er voor elk wat wils een fantastische vloer te vinden is. Onderstaand schrijven geeft je meer informatie!

Over het merk Gelasta
Het bedrijf begint in het jaar 1975 in het plaatsje Genemuiden. Genemuiden wordt ook wel de tapijtstad van Nederland genoemd. De onderneming wordt gestart door de broers Henk en Jan Last. De beste vloer voor iedere ruimte, is een van de grootste passies van de twee broers. Het bedrijf heeft een breed assortiment, waardoor je kunt kiezen uit tapijt, vinyl, laminaat en pvc. Er worden enkel hoogwaardige kwaliteitsvloeren geleverd, vervaardigd door de laatste productietechnieken. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding van Gelasta pvc producten optimaal.

Pvc dryback en click pvc vloeren
Je kunt uit diverse series kiezen. De Callisto rigid click vormt een combinatie tussen eenvoudig leggen en het gemak van pvc. Het is eveneens een stabiel en duurzaam product, omdat deze krachtiger is dan de traditionele klikvloer. Rigid click vloeren zijn 5,0 mm dik en zijn voorzien van een slijtlaag van 0,55 mm.

Naast prachtige click varianten heeft het merk pvc dryback vloeren. De dryback varianten kun je rechtstreeks op een geëgaliseerde betonvloer verlijmen, waardoor een ondervloer overbodig is. Ook is er sprake van een optimale geluiddemping, wordt de warmte eenvoudig doorgelaten en is het onderhoud simpel. Dryback pvc vloeren zijn beschikbaar in de diktes 2,0 mm en 2,5 mm met een slijtlaag van 0,3 tot 0,55 mm.

Uiteenlopende mogelijkheden
Behalve houtmotieven kun je tegelijkertijd kiezen voor een tegelmotief. Tegelmotieven staan bijvoorbeeld prachtig in de keuken of in de hal. Daarnaast zijn visgraatmotieven nog steeds zeer geliefd. De visgraatmotief is fraai in een modern, maar ook in een klassiek interieur. Het is een legwijze, waarbij het patroon te vergelijken is met die van een visgraat. Een goed voorbeeld is de Callisto Visgraat uit de Gelasta pvc collectie. Voorts kun je kiezen voor een recht patroon, waaronder de Rigid Core XL. Dit is een sterk en stabiel product, waar je jarenlang van kunt genieten. Er zijn bovendien normale formaten of extra brede planken voor een stoer karakter.

Kies uit talloze kleuren. Denk aan Natural Oak Grey, Pluto Brown of Pluto White. Kortom er is voor iedere smaak en voor ieder interieur een geschikte Gelasta pvc vloer te vinden. Uitstekend voor woon- en projectgebruik.

Over de auteur

Willem