Marketing

Welke vormen van gevelreclame kun je inzetten voor je onderneming

Geschreven door Willem

Je kunt gevelreclame zien als een verzamelnaam voor iedere soort promotionele media op de gevel van een pand zichtbaar zijn. Gevelreclame is buitenreclame die naar het bedrijf of de organisatie van het pand verwijst. Hierdoor weet je gelijk om welk bedrijf het gaat. Als je een goede indruk wilt achterlaten is gevelreclame een goede optie. Bij gevelreclame heb je de keuze uit verschillende soorten reclame. Benieuwd welke dit zijn? Kijk dan eens op martinicreclamemakers.nl!  

Gevelreclame van freesletters

De eerste vorm van gevelreclame is gevelreclame van freesletters. Freesletters worden ook wel folieletters genoemd. Door middel van geavanceerde lasertechnieken kunnen freesletters zeer nauwkeurig worden gemaakt, waardoor je geniet van een strak eindresultaat. Op het gebied van ontwerpen en kleuren zijn er geen beperkingen. Dit maakt freesletters dan ook een zeer populaire vorm van gevelreclame. Als je kiest voor freesletters, kun je ervoor kiezen dat de letters plat tegen de gevel worden geplaatst of juist op een afstandje worden geplaatst. Je kunt de letters ook combineren met licht als je graag een extra diepte-effect wilt creëren. 

Gevelreclame van doosletters

Je kunt er ook voor kiezen om doosletters te gebruiken. Dit zijn 3D letters die voor een mooi effect zorgen op de gevel van een pand. Ook deze letters kunnen voorzien worden van verlichting zodat de letters beter opvallen, voornamelijk als het nacht is. 

Een spandoek

Een spandoek is een doek die je in een frame spant. Spandoeken hebben als voordeel dat ze erg makkelijk te verwisselen zijn. Dit maakt spandoeken de meest ideale gevelreclame als je een tijdelijke actie hebt, een bepaald evenement organiseert of een aankondiging wilt doen. Spandoeken kunnen dus zeer veelzijdig ingezet worden. Daarnaast kun je zelf bepalen waar het spandoek komt te hangen. Dit kan natuurlijk aan de gevel zijn, maar ook aan bijvoorbeeld een hek. Een spandoek is verder een snelle en goedkope manier van reclame maken. 

Een gevelbord

Een gevelbord is een bord dat op ooghoogte aan een gevel bevestigd wordt. Je kunt een gevelbord voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun je een gevelbord bijvoorbeeld gebruiken voor het geven van informatie, om de weg te wijzen of om mensen uit te nodigen. Het voordeel van een gevelbord is dat de architectuur van het pand met rust gelaten wordt. Daarnaast zijn gevelborden in veel stijlen en vormen verkrijgbaar.

Over de auteur

Willem