E-commerce

Visma teleboekhouden; een aanwinst voor accountants

teleboekhouden
Geschreven door Willem

Een succesvolle ondernemer is doorgaans niet alleen goed in het opzetten van een winstgevend bedrijf. Vaak hebben deze ondernemers namelijk ook hun financiële administratie uitstekend op orde. Facturen en bonnen zijn binnen handbereik en de geldzaken zijn inzichtelijk, waardoor hij of zij precies weet hoe de onderneming ervoor staat. U, als accountant van deze ondernemers, werkt graag samen met deze zelfstandigen. Toch bestaan er ook andere scenario’s. Zo kan de samenwerking met cliënten ook vrij moeizaam verlopen. De ondernemer kan bijvoorbeeld bonnen of facturen kwijt zijn, waardoor het lastig is om de financiële administratie volledig naar wens uit te voeren. Om deceptie in de toekomst te voorkomen en het contact met uw cliënt gemakkelijk te onderhouden heeft Visma teleboekhouden ontwikkeld. Een software waardoor de financiële administratie en het contact met de cliënt eenvoudiger zal gaan verlopen.

Samenwerken met uw cliënt

Het voordeel van Visma teleboekhouden is dat u de mogelijkheid krijgt om soepel en vlot samen te werken met uw cliënt. U kunt de boekhouding gewoon bij blijven houden met Accountview en uw cliënt werkt in de cloud, waardoor het dankzij de software mogelijk is om de cliënt moeiteloos inzicht te geven in de administratie. Dit is niet alleen prettig werken voor uzelf, maar ook voor de ondernemer. Hij of zij kan namelijk elk moment de gegevens inzien, wat rust geeft en vertrouwen wekt in u als accountant. Bovendien hoeft er voor het bekijken of bijwerken van de administratie niet per se ingelogd te worden op een PC, maar kan het programma ook prima gebruikt worden met een tablet. De ondernemer kan hierdoor ook tussendoor belangrijke gegevens, zoals jaarcijfers of de balans, inzien. 

Toegankelijk dashboard

Dankzij een toegankelijk dashboard zijn de geldzaken van uw ondernemer glashelder waarneembaar. De door u opgestelde rapportages kunnen via het dashboard inzichtelijk gemaakt worden, waardoor uw cliënt direct na het inloggen alle benodigde informatie binnen handbereik heeft. Uw cliënt kan met het programma moeiteloos facturen versturen en wanneer er een aanmaning voorbij komt, wordt deze direct uitgedraaid of per e-mail verzonden. Welke voorkeur u heeft kan ingesteld worden in het programma. 

Optimale timemanagement

De software voor teleboekhouden is een handig programma als u nog meer vertrouwen wil wekken bij uw cliënten. Bovendien zult u dankzij het overzichtelijke dashboard tussendoor minder vragen van uw cliënten hoeven te beantwoorden. De ondernemers kunnen namelijk zelf inloggen en alle administratie moeiteloos raadplegen. Dit zal u aanzienlijk veel tijd schelen, waardoor u in de gelegenheid bent om uw tijd en energie aan andere werkzaamheden binnen uw kantoor te besteden.

Over de auteur

Willem

Laat een reactie achter