E-commerce

Zo deelt u dit jaar het perfecte kerstpakket uit

perfecte kerstpakket
Geschreven door Willem

Bent u dit jaar degene die de verantwoordelijkheid heeft gekregen over het kerstpakket? Dan zijn er weinig collega’s die u benijden. Want ook al zijn we in Nederland niet het enige land waar kerstpakketten worden uitgedeeld, we zijn hier wel echt Nederlands kritisch over. Al voordat de feestdagen zijn aangebroken wordt er onder het personeel gespeculeerd over het kerstpakket en wat er in zal zitten. De gebreken van het vorige pakket worden nog even dunnetjes aangehaald, zowel als de pluspunten. Om u te helpen met het vinden van de beste kerstpakketten, hebben we de onderstaande tips samengesteld.

Tip 1: vraag het personeel over het kerstpakket

Hoe weet u welke kerstpakketten uw personeel motiveren dit jaar als u dit niet aan hen vraagt? Het is dus helemaal niet vreemd om een vragenlijst rond te sturen en zo een gevoel te krijgen van hoe ze gewaardeerd willen worden. Uiteraard gaat u hier dan niet te specifiek op in, want wat moet u doen als de één een wok wil en de ander een trolley? Vraag bijvoorbeeld naar de mening over het afgelopen kerstpakket. Wat was hier goed van en wat was minder goed? Wat zijn de kenmerken van een goed pakket? Door alvast te achterhalen wat er onder uw personeel speelt, gaat u veel doelgerichter van start.

Tip 2: verwerk een prestatie

Het is geen geheim dat u met een kerstpakket waardering uitspreekt, maar u heeft ook de mogelijkheid om met het pakket te zeggen wat u precies waardeert. Stel, u heeft een belangrijke klant binnengehaald uit Italië, dan kiest u voor een kerstpakket met een Italiaans thema. Misschien heeft uw personeel hard gewerkt aan het vervullen van bepaalde duurzaamheidsdoelstellingen in uw bedrijf? Dan gaat u op zoek naar een ecologisch, of duurzaam kerstpakket. Zelfs al verwerkt u de kleur van uw huisstijl in het pakket, dan is het duidelijk dat het van uw bedrijf afkomstig is en is het pakket direct al een stuk persoonlijker.

Tip 3: bestel uw kerstpakketten online

U weet nu al aardig wat uw personeel verwacht en wat u zelf in het pakket wilt verwerken. Ga naar een webwinkel die zich specialiseert in kerstpakketten en er staan honderden pakketten tot uw beschikking. Gebruik de filters zodat u alleen de pakketten te zien krijgt die aan uw eisen voldoen en die binnen uw budget vallen. De kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en er is geen gebrek aan keuze. U zult bij een online winkel niet worden teleurgesteld.

Tip 4: als al het andere faalt

Heeft u met de bovenste drie tips geen duidelijkheid gekregen over wat u dit jaar in uw kerstpakket wilt hebben? Dan heeft u de mogelijkheid om uw personeel een coupon te geven. Ook deze bestelt u bij uw online kerstpakketten winkel. De coupon heeft een bepaalde waarde en uw personeel kiest zelf uit wat ze willen hebben. Op die manier stelt u iedereen tevreden en geeft u hen zelf de keuze. Het samenstellen van het kerstpakket dit jaar is met deze vier tips ineens aanzienlijk minder lastig.

Meer tips? Kijk op www.kerstpakketonline.nl!

Over de auteur

Willem

Laat een reactie achter