Marketing

Wat maakt online adverteren zo interessant

online adverteren
Geschreven door Willem

Adverteren doe je als bedrijf natuurlijk met als doel om je naamsbekendheid te vergroten in de hoop dat je meer klanten naar je bedrijf toe trekt. Dit kun je op allerlei verschillende manieren doen, waarvan online adverteren natuurlijk de laatste jaren veruit de populairste is geworden. Niet alleen heeft online adverteren ontzettend veel voordelen, maar zorgt het er ook voor dat je een stuk doelgerichter aan de slag kunt. Zo kun je dus vaak met een zelfde budget een veel portentielere doelgroep aanspreken. Kortom, zeker iets om over na te denken dus. Ben jij nog niet overtuigd? Lees dan hier waarom online adverteren ook voor jouw bedrijf interessant is.

Goedkoper

Kies je ervoor om iedere week met een grote advertentie in de krant te staan, dan weet je natuurlijk zeker dat je hiervoor de hoofdprijs betaald. Kies je ervoor om online te adverteren, dan is dit in verhouding natuurlijk een stuk goedkoper. De kosten die gemoeid gaan bij het maken van een advertentie en ook het drukken en de verspreiding van de klant zitten allemaal bij deze prijs inbegrepen.

Meetbaar

Op het moment dat je adverteert, is het wel zo prettig dat je ook kunt zien wat een bepaalde advertentie oplevert. Kies je voor adverteren in Rotterdam, dan is het wel goed te weten of er ook daadwerkelijk mensen uit deze buurt op je advertentie afkomen en nog belangrijker, ook converteren. Door online te adverteren zijn al deze zaken heel eenvoudig te meten, waardoor je niet alleen gerichter kunt adverteren, maar ook belangrijke data kunt filteren waardoor het een stuk makkelijker wordt om je budget efficiënt in te zetten.

Lijkt minder op reclame

Een grote advertentie in de krant dat valt natuurlijk direct op. Kies je voor een advertorial via Advertorial.nl, dan is dit een heel ander verhaal. De kracht van een advertorial is juist om in een zo informatief mogelijk verhaal een boodschap over te brengen. Op deze manier heb je een stuk langer de tijd om de lezer te boeien en te voorzien van alle relevante informatie van een bepaalde dienst of een product. Zo lijkt het een stuk minder op een advertentie en is de kans op een conversie vele malen groter.

Over de auteur

Willem