Marketing

Waarom is WordPress-hosting de moeite waard?

Geschreven door Willem

Om een succes te maken van jouw online bedrijf, moet je met allerlei dingen rekening houden; marketing, hosting, sociale media, content, reclame noem maar op. Dit allemaal tezamen kan zeer stressvol zijn voor jou als ondernemer. In deze blog lees je waarom het een betere beslissing kan zijn om voor een snelle WordPress hosting service te gaan in plaats van een gedeelde host of kleine VPS.

De verschillende gebruikers

Wat wordt nou precies bedoelt met ‘managed hosting’ en hoe verschilt het ten opzichte van shared or do it yourself hosting? Om dit helder uit te leggen is de algemene online populatie onder te verdelen in drie hosting-doelgroepen. 

Groep 1  

Meestal mensen die net beginnen met WordPress en bouwen aan hun eerste website. Omdat het hun eerste website is, willen ze kiezen voor een gedeelde WordPress-hosting omdat ze zelf geen kennis hebben van de verschillende hosting mogelijkheden. 

Groep 2  

De tweede groep mensen bestaat uit startups en mensen die iets meer ervaring hebben met de ontwikkelingen van WordPress-ervaringen. Deze mensen proberen zelf geld te besparen door alles zelf uit te voeren.  

Groep 3 

De laatste groep mensen bestaat voornamelijk uit kleine tot middelgrote bedrijven die gebruik maken van blogs en veel verkeer genereren op hun websites. Dit publiek realiseert zich dat een beheerde WordPress-hosting een goede investering is omdat het hen mankracht en tijd bespaart en meestal betere prestaties biedt omdat het is afgestemd op het CMS. 

Maar waarom is optie drie de beste optie? 

Nu je weet welke drie groepen WordPress gebruikers er zijn. Is het noodzaak welk groep het beste is. Dit hangt natuurlijk volledig af van je eigen wensen, behoeften en zeker ook budget. Toch is je WordPress-hosting uitbesteden volgens ons de beste optie. Je krijgt een superieure ondersteuning. Al je prestaties scoren hoger door de optimalisatie van professionals. Je verliest nooit je gegevens door een geautomatiseerde back-up. De professionals regelen de snelheid, beveiliging en het optimaliseren van achtergrondprocessen. Kortom genoeg opties om WordPress hosting te overwegen. Ben jij op zoek naar de beste WordPress hosting Nederland provider in Nederland? En ben je daarnaast op zoek naar een Managed WordPress hosting pakket wat zorgt voor een supersnelle, veilige en up-to-date website?

Over de auteur

Willem