Bouw

Zo maak je huishoudelijke klusjes een stukje leuker

Geschreven door Willem

Heb je een hekel aan de huishoudelijke klusjes? Ben je er altijd veel te veel tijd aan kwijt? Je bent niet de enige. De meeste mensen zouden de huishoudelijke klusjes het liefst links laten liggen of uitbesteden aan een schoonmaker/maakster. Om het je toch zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een aantal tips voor jou.

1.      Stofzuigen met een robotstofzuiger

Een van de meest vervelende klussen in het huishouden is stofzuigen. Vaak kun je de kleine hoekjes en ruimtes net niet lekker schoon krijgen en je moet jezelf soms in rare bochten wringen om het optimale resultaat te bereiken. Met een robotstofzuiger ben je hier van af! Een robotstofzuiger doet zijn werk terwijl jij met je voeten omhoog op de bank ligt. Onder de kast, onder de bank; de robotstofzuiger maakt het allemaal stofvrij!

2.      Stoom je kleding in plaats van strijken

Heb je veel overhemden en/of blousejes in de kast hangen, dan zul je vaak moeten strijken. Strijken is een tijdrovende klus, dus kun je ervoor kiezen alleen nog maar strijkvrije overhemden en/of blousejes te dragen. Heb je toch kreuken en vouwen in je kleding, hang deze dan in je douchecabine nadat je gedoucht hebt. Wat je ook kunt doen is een kledingstomer kopen. Een kledingstomer is een handzaam apparaat die jou veel tijd in het huishouden zal besparen!

3.      Een hekel aan boodschappen doen? Doe ze online

Boodschappen doen is vaak een tijdrovende klus, vooral als je zonder plan naar de supermarkt gaat. Daarbij is het sjouwen met zware boodschappen geen pretje. Om dit te voorkomen kun je jouw boodschappen eenvoudig laten thuisbezorgen. Bij de grote supermarktketens kun je jouw gewenste boodschappen op hun website of in de app selecteren en thuis laten bezorgen. Zij leveren jouw boodschappen tot aan de voordeur af.

Over de auteur

Willem