Bouw

Alle klusbedrijven op één plek

In Nederland zijn er talloze klusbedrijven. Van groot tot klein, van Groningen tot Maastricht. Of je nou een hele dakrenovatie wilt laten uitvoeren, of enkel een lekkende kraan hebt. Er is altijd wel een specialist in de buurt en genoeg keuze. En dat maakt het af en toe voor de consument ook lastig. Want welk bedrijf biedt de beste prijs? En zijn het wel erkende vakmannen? Veel mensen hebben niet de tijd om dit tot op de bodem uit te zoeken. Hierdoor behaal jij als consument niet altijd het optimale resultaat en verspil je onnodig kostbare tijd

Hoe werkt het?

MyGo.nl neemt dit werk voor jou uit handen. MyGo.nl is een nieuw klusplatform wat consumenten in contact brengt met erkende vakmannen uit de regio. Het is heel simpel. Je uploadt je klus op MyGo, geef aan wat wanneer moet gebeuren en de matchmaker doet de rest. Wacht rustig af totdat MyGo de ideale vakman voor jouw klus heeft gevonden. Ook heb je de mogelijkheid om via MyGo vrijblijvend offertes op te vragen. Zo weet je van tevoren hoe het kostenplaatje eruit gaat zien en kom je dus niet voor nare verrassingen te staan. Naast het helpen bij het vinden van de ideale vakman voor jouw klus probeert MyGo jou als klusfanaat ook te inspireren. Neem eens een kijkje op MyGo.nl om de vele blogs door te lezen en laat je inspireren. Ook worden er praktische tips gegeven voor het uitvoeren van klusjes in- en rondom het huis.

Zie je het niet zitten om een klus zelf uit te voeren, of kun je wel een helpende hand gebruiken? Bespaar je zelf de moeite van eindeloos bellen en offertes aanvragen. Interessant? Neem dan een kijkje op MyGo om te kijken hoe de vakmensen van MyGo jou kunnen helpend bij jouw volgende klus.

Over de auteur

Willem

Laat een reactie achter