Diversen

Gebruik de Realware, de technologie voor jouw industrie

3D bril
Geschreven door Willem

We kunnen er niet meer omheen, de technologie gaat onze toekomst worden. In bedrijven wordt het gebruiken van verschillende technologische apparaten ook steeds meer dan normaal. Neem een voorbeeld aan de Realware. Deze apparatuur kent veel voordelen voor ondersteuningen en hulp op afstand op bijvoorbeeld industrieel gebied. Een voorbeeld is dat de werknemers die gebruik maken van deze apparatuur het zicht op augmented reality kunnen vergroten. Daarnaast is het in allerlei weersomstandigheden te gebruiken, de technologie is namelijk overal tegen bestand! In deze blog vind je meer informatie over de Realware en waarom dit misschien een handige technologie voor jouw organisatie kan zijn. Lees vooral verder!  

Maak kennis met de Realwear HMT-1

De technologie van Realwear is de eerste handsfree Android tablet van de wereld. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor industriële bedrijven en werknemers. De Realware is tegen alle omstandigheden bestand. Denk aan regen, stof of juist gevaarlijke en luidruchtige omgevingen op industrieterreinen. De headset wordt vastgemaakt aan het hoofd. Om extra veiligheid te garanderen kan het worden vastgeklikt aan veiligheidshelmen of stoot helmen. Daarnaast kan er ook nog steeds een veiligheidsbril of corrigerende bril gedragen worden. Je zult dus totaal geen last ervaren van het dragen van de Realware en kunt ongestoord doorgaan met je werk. De headset heeft een camera en een 7-inch display die onder het gezichtsveld valt. Van afstand kunnen de bestuurders aanwijzingen geven en het volledige zichtveld zien van de medewerker.

De positieve voordelen van de Realware

Voordat je een dure aankoop gaat doen, is het altijd handig om eerst het apparaat uit te testen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld bij VR Expert de Realware te huren. Zo kan je de gehele ervaring en technologie ervaren. Een aantal andere voordelen zijn bijvoorbeeld dat de headset volledig handsfree te besturen is. Je kan bijvoorbeeld via Microsoft Teams verbinding maken met de camera. Zo kan je op afstand je medewerkers aansturen. Dit is ook een voordeel, omdat je zo erg veel reistijd bespaart. Uiteindelijk bespaar je dus reiskosten, wat weer voordelig is voor jouw bedrijf. De headset bevat 4 verschillende digitale microfoons, zo ben je op elke locatie goed verstaanbaar; zelfs op een groot project met veel geluid op de achtergrond. Het apparaat is volledig handsfree te besturen, want het reageert op basis van je stem. Zo kan je ongestoord doorwerken en praten tegelijk. Tijdwinst dus! De batterij gaat zeker 5 tot 6 uur lang mee. Zo kan je een gehele werkdag doorkomen met de headset.

Wat we kunnen concluderen uit deze technologie

Er valt dus te concluderen dat het gebruiken van de technologie van Realware erg veel voordelen kan opbrengen voor je bedrijf. Niet alleen is het tijdbesparend, maar ook nog een kostenbesparend. Er kan direct gecommuniceerd worden tussen medewerker en specialist. Hierdoor zorg je uiteindelijk ook voor een betere communicatie met je medewerkers. Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste, nietwaar, een goede en prettige werkomgeving? We zijn benieuwd naar de ervaringen en belevingen van de Realware binnen jouw organisatie!

Over de auteur

Willem