Diversen

Is een bloemen abonnement iets voor jou?

Geschreven door Willem

Bloemenabonnementen zijn steeds populairder, wat ze hebben verschillende voordelen. Ben je benieuwd of een boeket abonnement misschien iets voor jou is? Daarover lees je in deze blog meer. 

Bloemen zijn prachtig

Ten eerste is het natuurlijk een geweldig idee om een bloemenabonnement af te sluiten omdat bloemen zo enorm prachtig zijn. De prachtige geuren, vormen en kleuren van bloemen doen iedereen opvrolijken wanneer je er een blik op werpt. Daarnaast krijgt je interieur ook een oppepper wanneer er zo’n vrolijke eyecatcher op tafel staat. Vooral wanneer het boeket in een prachtige elegante vaas neerzet. Succes gegarandeerd! 

Eenvoudig bij je thuis afgeleverd

Vroeger moest je voor een bos bloemen naar de lokale bloemist. Nu kan je echter genieten van een prachtige bos verse bloemen zonder ervoor de deur uit te hoeven. Wanneer je namelijk een bloemenabonnement afsluit, wordt het boeket veilig bij je thuis afgeleverd. De verpakking is niet alleen decoratief, maar helpt ook de bloemen te beschermen. Maar je zit helemaal nergens aan vast: wanneer je bijvoorbeeld even op vakantie gaat kan je je abonnement tijdelijk op pauze zetten en weer hervatten wanneer je terugkomt. Ook opzeggen wanneer je de bloemen beu bent of het financieel niet zo ruim hebt, is zo gedaan.

Altijd een verrassing

Boeketten worden altijd samengesteld met de grootste zorg en aandacht voor details. Bloemen zijn een natuurproduct en dus is iedere bloem uniek op zijn eigen manier. Daarnaast worden er seizoensbloemen gebruikt en verschilt het dus van tijd tot tijd welke bloemen je ontvangt. Zo ontvang je dus nooit twee keer een precies identiek boeket en zul je altijd benieuwd zijn naar wat je deze keer weer bezorgd zal krijgen. Het is dus altijd een verrassing uit welke bloemen je boeket is opgebouwd, maar prachtig zijn ze altijd!

Over de auteur

Willem