Diversen

Welke verschillende bedrijfsuitjes zijn er allemaal?

Geschreven door Willem

Er zijn heel veel verschillende bedrijfsuitjes die allemaal natuurlijk erg leuk zijn. Maar bij ieder bedrijf kan het verschillen welk bedrijfsuitje daar het beste past. Hoe zoek je nou een goed bedrijfsuitje uit voor jouw bedrijf en hoe zorg je ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft? Wij leggen je graag de verschillende soorten bedrijfsuitjes uit, zodat het makkelijker kiezen wordt.

Welke soorten bedrijfsuitjes zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soorten bedrijfsuitjes voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met iedereen en weet welk bedrijfsuitje het beste past bij al het personeel. Houd daarom altijd rekening met welke bedrijfsuitjes je uitkiest.

Actieve bedrijfsuitjes

Is iedereen uit het team sportief? Dan is het leuk om een actief bedrijfsuitje te gaan doen. Er zijn heel veel verschillende actieve bedrijfsuitje binnen, maar ook erg veel buiten! Willen jullie wat aan teambuilding doen? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om bruggen te bouwen waarbij veel overlegd moet worden met elkaar. Maar quad rijden of survivallen kan ook erg leuk zijn als je op zoek bent naar een wat stoerder bedrijfsuitje.

Gezellig bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met veel gezelligheid? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan varen met wat lekkere hapjes en drankjes. Een leuke georganiseerde stadswandeling te maken en langs de verschillende restaurants lopen of een te gekke workshop doen. Leer bijvoorbeeld de lekkerste cocktails maken of ga met z’n allen koken en het daarna gezellig opeten.

Overige bedrijfsuitje

Er zijn heel veel verschillende bedrijfsuitje en iedereen wil natuurlijk wat anders. Wanneer je liever niet kiest voor de actieve bedrijfsuitjes, maar wel graag wat wilt doen zijn er ook nog ontzettend veel opties. Wanneer je bijvoorbeeld toch aan je teambuilding wilt werken, kan je ervoor kiezen om naar een escaperoom te gaan. Hierbij moet het team nog steeds erg goed samenwerken en is het niet echt een actief bedrijfsuitje. Niet alleen een escaperoom is de oplossing er zijn ook heel veel verschillende spellen die buiten gedaan kunnen worden. Er kan ‘Ik hou van Holland’ gespeeld worden in de stad of een moordspel en zo zijn er nog veel meer opties.

Bedrijfsuitje Rotterdam boeken? Bekijk de opties bij The Activitycompany.

Over de auteur

Willem