Bouw

Gietvloer: goed idee voor een bedrijfsruimte?

gietvloer
Geschreven door Willem

Er is veel gezegd en geschreven over gietvloeren in woonruimtes. Echter vinden we weinig informatie over gietvloeren in bedrijfsruimte. Hoe geschikt zijn gietvloeren nu eigenlijk voor bedrijfsruimtes? Gietvloeren zijn niet voor niets populair in bedrijfspanden. Regelmatig zie je gietvloeren in ruimtes van kantoren, voetbalverenigingen, scholen en ga zo nog maar even door. Bij een bedrijfspand gelden andere voorwaarden dan bij woningen: de vloeren moeten vaak aan strenge regels voldoen. Hieronder vind je antwoord op de vraag: gietvloer, goed idee voor een bedrijfsruimte?

Gietvloer in een notendop

Laten we kort de voordelen van een gietvloer benoemen. Een van de grootste gemakken van een gietvloer is dat het bijna geen schoonmaakwerk vereist. Bovendien vereist de vloer weinig onderhoud en ondanks dat heeft het toch een lange levensduur. De meeste gietvloeren gaan zo’n 10 tot 20 jaar mee. Daarbij moet wel gezegd worden dat er verschil zit tussen de kwaliteit van gietvloeren en dat de wijze waarop het aangelegd is ontzettend belangrijk is. Daarbij is een gietvloer goed betaalbaar in vergelijking met andere vloeren. Hoe groter het bedrijfspand, hoe meer geld je bespaart. Daarbij heeft een groot bedrijf altijd een goede onderhandelingspositie waarmee je de prijs naar beneden kunt brengen.
gietvloer

Een lust voor het oog

Nodig je klanten of leveranciers uit op het kantoor, dan wil je graag een goede indruk maken. Een mooie gietvloer kan daarbij helpen. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waarmee je de kleur van de vloer op de huiskleuren laat aansluiten. Dit zorgt bij klanten en leveranciers voor herkenning. Bovendien zorgt de gladde bovenlaag van gietvloeren ervoor dat deze mooi in elkaar overlopen. Dit zie je terug wanneer je meerdere bedrijfsruimtes hebt en deze allemaal van gietvloeren voorziet.

Voordelige prijzen

Als bedrijf heb je een budget en daar probeer je tussen te blijven. Een gietvloer is een van de voordeligste vloeren en kent een lange levensduur. Door voor een gietvloer te kiezen bespaar je mooi wat centen wat natuurlijk niet verkeerd is. Al met al denken we dat een gietvloer een goede keus is voor bedrijven waar je absoluut geen spijt van gaat krijgen. Ben je erover uit en denk je dat een gietvloer de juiste keuze is? Dan raden we jou aan om met meerdere bedrijven contact op te nemen, zodat je meerdere offertes ontvangt. Vervolgens kun je prijzen vergelijken en kijken bij welke vloerenlegger je het beste gevoel aan overhoudt. Woon je in Rotterdam, breng dan een bezoek aan gietvloer legger Rotterdam.

Over de auteur

Willem

Laat een reactie achter