Vele mensen hebben te ermee te maken, de irritaties die ontstaan door printers. De inkt regelmatig weer leeg, rare foutmeldingen of de printer werkt niet goed (denk bijvoorbeeld aan strepen trekken. Misschien heeft u wel helemaal geen printer. Is dan nodig om uzelf hoge kosten te maken? Zeker niet!

Printers huren

Misschien had er nooit aan gedacht maar het is ook zeker mogelijk om een printer te huren in plaats van te kopen. U betaalt dan maandelijks een bedrag voor de printer en dan bent van alle gemakken voorzien. Door een printer te huren maakt u namelijk geen extra kosten, inkt is namelijk in de huurprijs inbegrepen evenals service bij bijvoorbeeld storingen. Daarnaast wordt de printer ook voor u geleverd en geïnstalleerd door experts.

Vaak lijken zakelijke printers niet zo duur, maar vanwege de benodigde onderhoud kunnen de kosten zo de pan uit reizen. Alleen al de kosten voor de toners kunnen zo de pan uitschieten. Wist u bijvoorbeeld dat een simpele toner voor een HP-printer al zo € 50,- tot € 100,- kunnen bedragen? En dan kunt u nog geconfronteerd worden met vele andere onkosten, waar u vooraf helemaal niet aan had gedacht. Zo kan een printer meer dan eens een storing geven waarbij u het niet voor elkaar krijgt om zelf te verhelpen. Er moet dan weer een expert langskomen om u te helpen en die zijn helaas niet goedkoop.

bij een printer huren zitten al deze kosten inbegrepen tot een bepaald aantal afdrukken per maand. U kunt dan bijvoorbeeld 1500 pagina’s printen per maand. Gaat u daarover heen? Dan maakt kleine extra kosten maar dat is relatief weinig.

Geen frustraties meer

Wat misschien nog wel irritanter is dan onnodig kosten maken bij een printer zijn niet werkende printers. Net op het moment dat u een belangrijk printje moet maken scheid de printer er mee uit en u krijgt hem niet meer aan de praat, wat nu? Veel kopzorgen zonder dat het nodig is

Op het moment dat u een printer huurt of least heeft u namelijk ook de beschikking over technische dienst. Deze service houdt in dat u gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een hulplijn, er kan dan vaak aan u telefonisch uitgelegd worden wat u moet doen om de printer weer aan het functioneren te krijgen. Als het niet anders kan, is het ook mogelijk dat er een expert bij u langskomt om het probleem te verhelpen.

andere voordelen van het huren of leasen van de printer zijn dat de printer gratis geleverd en geïnstalleerd worden. Het is namelijk nog een hele klus om zo’n zware printer geplaatst te krijgen. Daarnaast is het installeren ook nog eens een hele klus. Maak het uzelf dus niet te moeilijk er verdiep u in de mogelijkheden. Het huren of leasen van een printen hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. Voor een paar tientjes in de maand kunt u zichzelf al verzekeren van een top printer!

Interesse?

Lijkt u het wat om een printer te huren of wilt u zich er misschien wat verder in verdiepen? Neem dan eens een kijkje bij Wijverhurenprinters een specialist op het gebied van printers en toebehoren.

Over de auteur

Willem

Laat een reactie achter