Diversen

Ideaal voor op kantoor: de Cross pen

Geschreven door Willem

De Cross pen past in het rijtje van de Parker pen en de Waterman pen. Het zijn stuk voor stuk pennen van wereldklasse, die net even iets meer bieden dan de gemiddelde pen. Een Cross pen is een luxe pen, die voor de strakste lijntjes zorgt en u simpelweg nooit in de steek laat. Behalve kwaliteit is betrouwbaarheid een kernwaarde van producent Cross.

Cross pen heeft historie van meer dan 170 jaar

De Cross pen wordt al langer dan 170 jaar gemaakt en wordt nog steeds gemaakt. Het was A.T. Cross die startte met de productie van de Cross pen. Al hield hij zich aanvankelijk ook veel bezig met potloden, want ook die produceerde Cross. Insiders noemen de pennen van dit merk van ‘juweel kwaliteit’. Behalve het schrijf comfort, is de pen van dit merk een lust voor het oog. In dat opzicht mag producent Cross zich echt uniek noemen. Het weet functionaliteit en comfort te koppelen aan uitstraling en dat is slechts voor weinig pen producenten weggelegd.

Met deze pennen maakt u altijd vlijmscherpe lijnen

Cross is tegenwoordig actief over heel de wereld en overal heerst de echte Cross passie en Cross liefde. Producent Cross levert balpennen, rollers, vulpotloden. Alle producten leveren steeds vlijmscherpe lijnen en u bent met een Cross pen verzekerd van alleen de scherpste lijntjes. De verhalen dat Cross pennen onbetaalbaar zijn, zijn fabels. Er is een pen voor elk budget, zoals dat ook voor bijvoorbeeld Parker geldt. Uiteraard zijn er pennen beschikbaar die behoorlijk wat geld kosten, ook voor een klein budget ligt een Cross pen echter binnen handbereik.

Enorm groot aanbod van oogverblindend mooie pennen

Het aanbod pennen is bij Cross ondertussen heel erg groot, wat dat betreft gaat de vergelijking met Parker weer op. Ook dat merk heeft een royaal assortiment pennen. Cross biedt onder meer de Tech 2 chroom, de Cross ATX Pearlescent, de Cross Calais, pennen van het type Townsend en de Cross Classic Century. De pennen zijn stuk voor stuk een lust voor het oog, het schrijf comfort doet de rest.

De pennen worden steeds vaker weggegeven

Net als collega Parker, is ook de Cross een ideale pen om weg te geven. Zeker als u ervoor kiest om de pen te laten graveren. Bij de betere zaken kost u dat niets of slechts weinig. Door de pen te laten graveren, geeft u een persoonlijk aandenken, een uniek cadeau. Niet voor niets wordt er vaker en vaker een bijzondere pen gegeven als iemand afscheid neemt van werk of organisatie. Ook bij jubilea is de Cross pen tegenwoordig een graag geziene gast.

Met een gravure maakt u de pen persoonlijk

Natuurlijk wordt de pen altijd geleverd in een passend doosje. Bij een mooie pen hoor een mooie verpakking immers. Een pen van Cross in een authentiek doosje is iets dat iedereen wel zou willen krijgen. U kunt ook pennen graveren. Zo maakt u de pen ook nog eens persoonlijk. Uiteraard is de ruimte beperkt, beperkt tot zo’n twee regels. Er wordt in negen van de tien gevallen gecentreerd gegraveerd. Vraag de specialist en geef ook zo’n uniek cadeau weg.

Over de auteur

Willem

Laat een reactie achter